De salon

Ik ben Carolina Caceres, van jongs af aan heb ik mezelf bezig gehouden met cosmetica, make-up, mode en alles wat daarmee te maken heeft. Na het krijgen van mijn kinderen en allerlei verschillende werkzaamheden te hebben verricht heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd om van mijn passie mijn werk te maken. Direct na het behalen van mijn diploma ben ik als zelfstandige begonnen, dat was voor mij de beste beslissing. Zelf keuzes maken in de inrichting van de salon, hoe ik te werk wil gaan én met welke producten ik werk, ook daar kan ik mijn creativiteit in kwijt. Carolina’s schoonheidssalon is een weerspiegeling van mezelf.

In de beauty branche zijn er continu ontwikkelingen, deze volg ik op de voet. Ik ga regelmatig naar extra trainingen om mijn kennis en kwaliteit op hoog niveau te houden. Fijne bijkomstigheid tijdens deze trainingen is het ontmoeten van collega’s uit het hele land, daar leer ik heel veel van.

U kunt bij Carolina’s schoonheidssalon terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, peelings, eKSeption skincare permanente make-up, wimperextensions en massages

Natuurlijk is de salon fris en schoon, zijn de handdoeken hagelwit, een fluffy deken om u lekker toe te dekken en er heerst rust, alles om uw bezoek aangenaam te maken.

Voor het zetten van permanente make-up is het verplicht om in het bezit te zijn van een GGD vergunning. Er wordt gewerkt volgens de laatste hygiënerichtlijnen opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) in opdracht van het Ministerie van VWS. Neemt u gerust contact op voor vragen, advies of een intakegesprek.

U bent van harte welkom.